Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Meillä on tällä hetkellä seuraavat lajikkeet:
COLZA BRAZZIL: Jalostettu lajike (Säkin paino 7 kg)
COLZA GRIZZLY: Jalostettu lajike (Säkin paino 7 kg)
COLZA NOBLESSE: Jalostettu lajike (Säkin paino 7 kg)
COLZA SENSATION: Hybridilajike (Säkin paino 6 kg)
COLZA BONANZA: Hybridilajike (Säkin paino 6 kg)
COLZA BONZAI: Hybridilajike (Säkin paino 6 kg)
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla.
Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg